2 Ιουνίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Εκλογές 2023: Με ρεκόρ ψήφων ο Παναγιωτόπουλος επανεκλέχθηκε στην Καβάλα

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έσπασε κάθε ρεκόρ σε ψήφους στην περιφέρεια της Καβάλας, στις εκλογές 2023.

Ο υπουργός Αμυνας, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση των σταυρών (είναι στο 95,67%), έχει συγκεντρώσει 25.340 ψήφους, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 25.180 σταυρούς και τους είχε πάρει ο Μιχάλης Τιμοσίδης τον Οκτώβριο του 2009, ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος συγκέντρωσε το 75% από τις 34.290 ψήφους της ΝΔ στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Μόνος του μάλιστα… κερδίζει συνολικά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ σε ψήφους, που μαζί έχουν συγκεντρώσει 21.587 ψήφους.

Το 75% που πήρε σε ψήφους του κόμματος, είναι το μεγαλύτερο που κατακτά υποψήφιος, εκτός από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις τρεις εκλογικές περιφέρειες που κατέβηκε, αλλά και του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία.

Να τονιστεί πως σε σχέση με τις εκλογές του 2019, έχει σχεδόν διπλασιάσει τις ψήφους του, καθώς τότε είχε συγκεντρώσει 13,269.

Related posts

Από τον Καραμανλή και τον Ανδρέα στον Γιώργο για βοήθεια

editor

Ήρθε η ώρα να σπείρουμε ξανά τα χωράφια μας

editor

Απάντηση της Αθήνας στον προκλητικό χάρτη του Μπαχτσελί: Επιθετική ενέργεια, αναμένουμε δημόσια αποδοκιμασία

editor
02/06/2023 8:11