19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Έβρος: Πάνω από 24 μονάδες διαφορά η Ν.Δ απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ – Αναμονή για τον τέταρτο βοιυλευτή

-Αν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κρατήσει την έδρα, εκλέγεται και ο Σταύρος Κελέτσης μαζί με τον Χρήστο Δερμεντζόπουλο

-Μενέλαος Μαλτέζος από τον ΣΥΡΙΖΑ και Πάρης Παπαδάκης από την “Ελληνική Λύση”

Με πάνω από 24 μονάδες διαφορά κέρδισε η Ν.Δ τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Έβρου. Τον συνέτριψε δηλαδή, αφού το κυβερνών κόμμα διατήρησε τις δυνάμεις του ουσιαστικά σε σχέση με το 2019, αφού χθες συγκέντρωσε 43,32% με καταμετρημένο το 99,73%.

Οι Μητσοτάκης, Δερμεντζόπουλος, Μαλτέζος, Παπαδάκης εκλέγονται

Ο Κελέτσης εκλέγεται αν δεν κρατήσει την έδρα ο Πρωθυπουργός

Όσον αφορά τους βουλευτές, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος που σάρωσε με 15.230 σταυρούς με καταμετρημένο το 94,85 των σταυρών. Αν ο κ.Μητσοτάκης δεν κρατήσει την έδρα, τότε την καταλαμβάνει ο Σταύρος Κελέτσης που πήρε 11.759 σταυρούς.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ την έδρα χάνει η μέχρι τώρα βουλευτής Νατάσα Γκαρά και την παίρνει ο Μενέλαος Μαλτέζος που πήρε 6.258 σταυρούς.

Από την “Ελληνική Λύση” εκλέγεται ο Πάρης Παπαδάκης με 2.989

Πηγή:evrosnews.gr

 

 

 

Related posts

Ο υφ. Εθνικής Άμυνας σε μονάδες και φυλάκια Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας

editor

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου – Διεκδικεί ενισχυμένους πόρους για μεταναστευτικό και φυσικές καταστροφές

editor

Στ. Καλαφάτης: «Η Ελλάδα, με οδηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπήκε σε δρόμους που την πάνε πιο γρήγορα, πιο μπροστά, πιο ψηλά»

editor
19/04/2024 17:07