22 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Διοίκηση ΤΙΕΔΑ: Ξαναλειτουργούμε τα ιαματικά λουτρά Τραϊανούπολης νόμιμα, με ασφάλεια και αναβαθμισμένα

“Τα ιαματικά λουτρά της Τραϊανούπολης θα ξαναλειτουργήσουν νόμιμα, με ασφάλεια και με αναβαθμισμένες τις εγκαταστάσεις”. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου η διοίκηση της ΤΙΕΔΑ.

Ο Πρόεδρος της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης Τάσος Σεραφειμίδης, ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Κυριακίδης και ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και πρώην Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Βασίλης Δέλκος, ενημέρωσαν για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη από την στιγμή που ανέλαβε έως και σήμερα.

Αρχικά ο κ.Σεραφειμίδης επεσήμανε ότι εξασφαλίστηκε η αδειοδότηση και το ειδικό σήμα για την λειτουργία των ιαματικών λουτρών, προκειμένου αυτά να είναι νόμιμα. Επεσήμανε την στείρα άρνηση της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα της παράταξης του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, που παρέδωσε τις εγκαταστάσεις σε τραγική κατάσταση λόγω αδιαφορίας και ανικανότητας.

Ο Αντιπρόεδρος κ.Κυριακίδης τόνισε ότι η διακήρυξη για ανάδοχο που θα αναλάβει με νόμιμες διαδικασίες την λειτουργία των λουτρών, με παρεμβάσεις για βελτίωση των εγκαταστάσεων και σωστή λειτουργία τους, ώστε να προσφέρονται όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες σε όσους τα χρησιμοποιούν.

Τέλος, ο πρώην Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ και νυν Αντιδήμαρχος κ.Δέλκος εξέφρασε την χαρά, ικανοποίηση και ανακούφιση τοου, αφού αυτός ανέλαβε σε απαράδεκτη κατάσταση τις εγκαταστάσεις και χωρίς νόμιμη λειτουργία, ανέλαβε το πολιτικό κόστος να σταματήσει η λειτουργία τους μέχρι να εξασφαλίσουν νόμιμη άδεια λειτουργίας και οι εγκαταστάσεις να βελτιωθούν.

 

Πηγή: evrosnews

 

Related posts

Κώστας Αλεξανδρής: Παραιτούμαι από την Προεδρία του Αγροτικού συλλόγου του Δήμου Αλεξανδρούπολης

editor

Ο Ιωάννης Κουρουμιχάκης νέος συντονιστής στην Γραμματεία Δικαιωμάτων του Παιδιού της ΝΔ για την ΠΑΜΘ

editor

To «ευχαριστώ» των κατοίκων στις Καστανιές του Έβρου στη δύναμη της Frontex (ΒΙΝΤΕΟ)

editor
22/06/2024 23:05