29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Επίσκεψη του Αν. Δημοσχάκη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ν. Ορεστιάδας

“ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (16/5) ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ!!
ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ…ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΝΟΜΙΑΣ & ΤΗΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!”

Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ν. Ορεστιάδας επισκέφτηκε την Τρίτη 16 Μαϊου ο βουλευτής Έβρου ΝΔ και επίτιμος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, ακολουθεί η δήλωσή του:

“Επίσκεψη ενημέρωσης στο πλαίσιο του προεκλογικού μου οδοιπορικού, πραγματοποίησα την Τρίτη 16 Μαϊου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ν.Ορεστιάδας!!!

Στο επίκεντρο της χρήσιμης συνάντησης με τον Αστυν. Διευθυντή Χαράλαμπο Ελευθεριάδη βρέθηκε φυσικά η άμυνα και η ασφάλεια της Χώρας καθώς και η διασφάλιση της ειρήνης στην κοινωνία, η οποία έχει απαλλαγεί πλέον από “κρησφύγετα βίας” με την σφραγίδα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας!!

Εκφράζω τον αμέριστο σεβασμό μου και δηλώνω γνήσιος συμπαραστάτης των άξιων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων, που κρατούν όρθια τα σύνορα, προασπίζοντας την εθνικής μας κυριαρχία, με ”όπλα” την φιλοτιμία και την φιλοπατρία τους!!”

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ASPIRIN ΤΜΗΜΑΤΡΟΧΑ CARINENI CEM ΑΣ ΑΣΤΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ MHMA ΔΙΩΞΗΣ JΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που μελετούν

 

Related posts

Πανήγυρις Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Αετοχώρι Αλεξανδρούπολης

admin

Μενέντεζ: Η Αλεξανδρούπολη έχει γίνει η Σούδα του Βορρά και ένα σημαντικό ενεργειακό κέντρο

editor

Αλεξανδρούπολη: Άγνωστος χτύπησε σταθμευμένο όχημα και έφυγε

editor
29/03/2024 4:28