25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Ο Μεϊμαράκης έφερε δίπλα-δίπλα Ζαμπούκη με… Λαμπάκη!!!

Ένα ασυνήθιστο γεγονός που αποτυπώθηκε μάλιστα σε φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ, σημειώθηκε κατά την πολιτική ομιλία του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ και Αντιπροέδρου του Λαϊκού κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Αλεξανδρούπολη.

Να κάθονται δίπλα-δίπλα, χωρίς κανένα πρόβλημα, ο νυν δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, με τον προκάτοχο του Βαγγέλη Λαμπάκη. Κι όμως, η παρουσία και ομιλία του κ.Μεϊμαράκη τους έφερε πολύ κοντά, σ5ην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου και μάλιστα έδειξαν να μην έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Δίπλα τους ήταν ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος και πιο δίπλα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, που να θυμίσουμε ανακοίνωσε υποψηφιότητα για δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Μπορεί από το 2019 και μετά τις εκλογές να υπάρχουν συχνές, σκληρές κόντρες τόσο στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου αλλά και στα δικαστήρια για διάφορες υποθέσεις εκατέρωθεν. όμως η συνύπαρξη τους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της Ν.Δ, δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

Άλλωστε ήταν έκπληξη για πολλούς η παρουσία στην συγκεκριμένη εκδήλωση του Γιάννη Ζαμπούκη, αφού ως γνωστόν ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δεν ανήκει στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ενώ προεκλογικά είχε υποστηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος πάντως έδειχνε άνετος και καθόλου αμήχανος και δίπλα στον κ.Λαμπάκη, αλλά και στην διάρκεια της ομιλίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Να θυμίσουμε ότι είχε παραστεί και στις επισκέψεις τόσο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, όσο και του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Όσο για εκείνους που σχολίαζαν ότι η συνύπαρξη δίπλα-δίπλα νυν και πρώην δημάρχου μπορεί να μας… απασχολήσει στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, κυρίως για την δεύτερη Κυριακή αν δεν είναι και οι δυο παρόντες, ο χρόνος θα δείξει. Κρατήστε το πάντως αυτό, γιατί ο πρώην δήμαρχος δείχνει να τα έχει… πάρει με κάποιους από την… δεξιά πολυκατοικία ικαι τις παρασκηνιακές ενέργειες τους.

 

Πηγή:evrosnews

Related posts

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση του Έβρου

editor

Από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας η χρηματοδότηση του ΚΥΤ στον Έβρο

editor

Διδυμότειχο: Μαθητική «επιχείρηση» παράγει ζωοτροφές με οικολογικό πρόσημο

editor
25/04/2024 17:19