2 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εθιμοτυπική επίσκεψη Δημάρχου Ούτσια Ρουμανίας στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ούτσια της Ρουμανίας, Κωνσταντίν Αντριάν Γκρόβου.

Τον κύριο Γκρόβου, ο οποίος είναι επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ρουμανικού Δήμου και των μαθητών από την Ούτσια που συμμετείχαν στην 8η διοργάνωση «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων», συνόδευσε ο Επίτιμος Πρόξενος Ρουμανίας στην Ξάνθη, Παναγιώτης Κιμούντρης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, Ηλίας Ασκαρίδης.

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τη διοργάνωση και τις πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις του προγράμματος, ο Δήμαρχος Ούτσια συγχάρηκε τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη «γι’ αυτόν τον εμπνευσμένο πολιτιστικό θεσμό», όπως είπε και ευχαρίστησε θερμά, στο πρόσωπό του, όλους τους Ξανθιώτες για την υπέροχη φιλοξενία.

Ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, με δήλωσή του τόνισε: «Έχω πει πολλές φορές ότι “Η Μουσική Ενώνει – Ο Πολιτισμός Ενώνει” και αυτό αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, αυτές τις ημέρες, με την επίσκεψη, τόσο του Δημάρχου και των μαθητών από τον Δήμο Ούτσια, όσο και από τις άλλες περιοχές της Μεσογείου και των Βαλκανίων, που ενώνονται με τους νέους της χώρας μας. Οι νέοι μας είναι εδώ και γνωρίζονται, συνεργάζονται, εκφράζονται, με “όχημα” τον Πολιτισμό και τη δημιουργική έκφραση. Αυτός είναι και ο στόχος του τόσου ξεχωριστού, πολύτιμου θεσμού που “γέννησε” η Ξάνθη μας».

 

Related posts

Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

admin

20 Ιουλίου: H Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Προφήτη Ηλία

editor

Σύσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργο Κουμεντάκη

editor
02/12/2023 17:31