29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ιαματικά Λουτρά Δήμου Αλεξανδρούπολης – Η φαιδρότητα, η ανευθυνότητα και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο

ΜΑΡΤΙΟΣ 2022 – STATUS RADIO – Δέλκος: “Τα Λουτρά θα λειτουργήσουν όταν μας δώσουν το σήμα.”

ΙΟΥΝΙΟΣ 2022 – ΘΡΑΚΗΝΕΤ – Σεραφειμίδης:  “Τέλος καλό όλα καλά. Στην κυριότητα του Δήμου Αλεξανδρούπολης παραμένει η διαχείριση των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Δουλεύουμε καθημερινά τρέχει μία μελέτη όσον αφορά τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα θα σας έχω πολύ ευχάριστες ανακοινωσεις”

ΙΟΥΝΙΟΣ 2022 – ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – Ζαμπούκης:  “Στόχος του Δήμου είναι να έχει καταρχήν στην κατοχή του τα λουτρά και μετά να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της λειτουργίας τους. Η  οικονομοτεχνική μελέτη είναι προς την ολοκλήρωσή της. Εκτιμώ ότι θα πάρουμε σύντομα το ειδικό σήμα λειτουργίας.Για τα κατεστραμμένα από μέσα λουτρά, σε 15 μέρες ενδέχεται να έχω κάποια πολύ καλά νέα για να ανακοινώσω στο σώμα.”

ΙΟΥΝΙΟΣ 2022 – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ – Ζαμπούκης: “Όσοι ενδιαφερόμενοι κι εάν έρθουν για να ζητήσουν να λειτουργήσουν τα ιαματικά λουτρά, θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που βάζει η αρχαιολογία.”

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022  EVROS24 – Ζαμπούκης – Σεραφειμίδης: “Ta Ιαματικά Λουτρά της Τραϊανούπολης, ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ. Έχοντας πλέον το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, σχεδιάζουμε με σιγουριά και ευθύνη, την αξιοποίησή τους και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, την ανακαίνιση του Υδροθεραπευτηρίου και την ανάδειξη της πολύτιμης πλουτοπαραγωγικής πηγής του Δήμου μας, παντού στα Βαλκάνια!”

Η μας δουλεύουν,  η  κάποιος έχει πρόβλημα.

Έλεγαν για περιβαλλοντική μελέτη. Έλεγαν  για Οικονομοτεχνική μελέτη. Έλεγαν  για προβλήματα με την αρχαιολογία. Έλεγαν για κατεστραμμένα. Έλεγαν για ανακαίνιση.

Εταζαν στους δημότες ευχάριστες ανακοινώσεις και καλά νέα. 

Και τελικά αποφάσισαν ότι θα το δώσουν σε ιδιώτη κατεστραμμένο, κλειστό,  με προβλήματα με την αρχαιολογία και την πολεοδομία. Χωρίς να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες δηλαδή τους Δημότες. 

Με  4000 € τον μήνα τιμή εκκίνησης. 

Γιατι αν ήταν ανοιχτό και λειτουργούσε το ενοίκιο για την μίσθωση θα ήταν πολλαπλάσιο. 

Δηλαδή υπάρχει η περίπτωση, να εμφανιστούν 1-2 ενδιαφερόμενοι, με συνεννόηση να προσφέρουν 4100 € και να γίνουν ξαφνικά ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες Ιαματικής Λουτρομονάδας.

Αυτό είναι το όραμα της Αντιδημάρχου Τραιανούπολης κλπ κυρίας Ιντζεπελίδου για το μέλλον. Με ξένα κόλλυβα κάνουν μνημόσυνο.

 Μετά τους φταίνε οι δημοσιογράφοι που τους κάνουν κριτική.

Related posts

Δωρεάν rapid test από 30 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου στον Δήμο Ξάνθης

editor

Το νησί της Σαμοθράκης ανάμεσα στις εναλλακτικές καλοκαιρινές προτάσεις για διακοπές!

editor

Αν. Δημοσχάκης: Το ενιαίο δόγμα ασφαλείας και άμυνας που εφαρμόζεται στον Έβρο αποτελεί ηχηρή απάντηση στις υβριδικές επιθέσεις της Τουρκίας

editor
29/03/2024 3:09