20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Έκλεισαν και απαξίωσαν τα Ιαματικά Λουτρά Τραιανούπολης για να τα ξεπουλήσουν σε ιδιώτη

Αποκαλύφτηκε το σχέδιο της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη για τα Ιαματικά λουτρά Τραιανούπολης.

Τον Οκτώβριο του 2019 λίγες μέρες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντα του ως Δήμαρχος αποφάσισαν και έκλεισαν τα Ιαματικά λουτρά.

Χρειάστηκαν  3 ολόκληρα χρόνια για να ξαναποκτήσουν το ειδικό σήμα λειτουργίας.

Όλο αυτό το διάστημα τα εγκατέλειψαν για να καταστρέφονται. Η εικόνες μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής αυτού του σημαντικού περιουσιακού στοιχείου των δημοτών.

Πριν 6 μήνες κατάφεραν να πάρουν το ειδικό σήμα λειτουργίας. Ο αθεόφοβος πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ  ζητωκραύγαζε και δήλωνε δημόσια ότι πριν το καλοκαίρι θα τα ξαναλειτουργήσουν.

Και αντί να τα δούμε να λειτουργούν είδαμε ότι σήμερα συνεδριάζει το Διοικητικό συμβούλιο για να περάσει θέμα με την προκήρυξη για μίσθωση σε ιδιώτη όλης της ξενοδοχειακής μονάδας για 25 χρόνια με τιμή εκκίνησης τα 4000 €.

Κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες. Ούτε ο μοναδικός μέτοχος που είναι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δηλαδή οι δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά  ούτε οι δημότες. Ούτε μια διαβούλευση με τους δημότες της περιοχής της Τραιανούπολης δεν μπήκαν στον κόπο  να κάνουν. Δεν σέβονται τίποτα και κανέναν.

Ερήμην της τοπικής κοινωνίας ο Γιάννης Ζαμπούκης και η Ελένη Ιντζεπελίδου, έδωσαν εντολή στον Πρόεδρο Τάσο Σεραφειμίδη να βγάλει στο σφυρί την μονάδα.

Χωρίς να αναφέρεται αν υπάρχουν πολεοδομικές άδειες για τις εργασίες ανακατασκευής και χωρίς να έχουν εξασφαλίσει  τις άδειες από την εφορία αρχαιοτήτων.

Για να μην είμαστε άδικοι,  πρέπει να παραδεχτούμε ότι η κυρία Ιντζεπελίδου οργάνωσε αποχαιρετιστήριο πάρτυ στα Ιαματικά λουτρά με την Πέγκυ Ζήνα και την Ζωή Τηγανούρια.

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη – Ιντζεπελίδου που θα θυμόμαστε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΣ_signed

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΛΟΥΤΡΩΝ-ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ (1)

Ακολουθούν οι φωτογραφίες

Related posts

Ο Δήμος Ξάνθης βραβεύτηκε από το ΚΕΘΕΑ «Κιβωτός»

editor

Αλεξανδρούπολη: Νέα σύμβαση υπογράφηκε για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστήριου

editor

Ο Δήμος Ορεστιάδας στο ετήσιο διεθνές συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe με θέμα FromChaostoCosmos

editor
20/04/2024 8:13