19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αν. Δημοσχάκης: Το ενιαίο δόγμα ασφαλείας και άμυνας που εφαρμόζεται στον Έβρο αποτελεί ηχηρή απάντηση στις υβριδικές επιθέσεις της Τουρκίας

Αν. Δημοσχάκης: Η Ελλάδα έχει γυρίσει οριστικά σελίδα και βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά, με τη σφραγίδα της ΝΔ!!

Στην συνέντευξη που παραχώρησε (8/5) στον Ρ/Σ SFERIKOS 99,3 των Φερών Αλεξ/πολης ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν. Δημοσχάκης υπογράμμισε ότι η μνημονιακή και παρακμιακή Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ανήκει στο παρελθόν καθώς η κυβέρνηση της ΝΔ έχει οδηγήσει τη Χώρα στην ανάπτυξη, και αυτό θα συνεχίσει να πράττει και την νέα τετραετία!!

Συγκεκριμένα ανέφερε τα ακόλουθα:

– Οι επικείμενες εθνικές εκλογές είναι κομβικές & ιστορικές!!
– Τη 21η Μαΐου, θα αναδειχθεί ο κυβερνήτης της Χώρας που δεν είναι άλλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και οι Βουλευτές, ενώ οι δεύτερες εκλογές θα επισφραγίσουν τον θρίαμβο της ΝΔ!!
– Οι κυβερνητικές πολιτικές της ΝΔ, οδήγησαν τη Χώρα από το τέλμα στην ανάπτυξη και στην πρόοδο, καθιστώντας αυτή έναν αξιόπιστο εταίρο της διεθνούς σκηνής!!
– Καταφέρνοντας συνάμα να ανταποκριθεί στις πολλαπλές κρίσεις και προκλήσεις, πετυχαίνοντας σπουδαίες νίκες, όπως αυτή του Μαρτίου του 2020 κατά της Τουρκίας!!
– Στον Έβρο δρομολογούνται σημαντικά και ωφέλιμα έργα υποδομής, όπως το Φράγμα Μ. Δερείου κι όχι μόνον, συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή του θωράκιση!
– Ο ίδιος διεκδικεί την ψήφο & τον σταυρό των Εβριτών, με την δέσμευση να συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα των Εβριτών και να επιδιώκει την ανάπτυξη του ακριτικού Νομού!
– Μάλιστα, ήδη προωθεί το όραμα Ευρωπαϊκής Κτηνιατρικής Σχολής στον Νομό, η οποία θα αποτελέσει επιστημονικό ανάχωμα στις ζωονόσους που έρχονται από τη γειτονική Τουρκία & εξαπλώνονται στη συνέχεια σε όλη την Ευρώπη !!
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

Related posts

Χάλκινο μετάλλιο για την δισκοβόλο του Εθνικού Ιωαννα Αραμπατζή

editor

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

admin

Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη-Εγινε αισθητός και στον Έβρο

admin
19/04/2024 23:03