24 Σεπτεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δήμος Μαρώνειας – Σαπών: Υπογραφή σύμβασης για τη ναυαγοσωστική κάλυψη της παραλίας Κρυονερίου

Στο γραφείο του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου, το πρωί της Τετάρτης 3 Μαΐου 2023 υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο που θα αναλάβει την πλήρη ναυαγοσωστική κάλυψη της παραλίας Κρυονερίου, η οποία φέτος έχει χαρακτηριστεί ως πολυσύχναστη παραλία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Ο Δήμος ολοκλήρωσε έγκαιρα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, εξασφάλισε τις πιστώσεις και προχώρησε στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να εγκατασταθεί έγκαιρα ναυαγοσώστης στην παραλία του Κρυονερίου.

Ο ανάδοχος του έργου θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023 και θα παρέχει καθημερινή κάλυψη από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες.

Ο ναυαγοσώστης θα εγκατασταθεί σε παρατηρητήριο και θα διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, μεταξύ των οποίων σωστικό σκάφος, σανίδα διάσωσης, φορητό φαρμακείο και φορητό αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, συσκευές ειδοποίησης και λοιπό κατάλληλο εξοπλισμό.

Η Δημοτική Αρχή Μαρωνείας-Σαπών συνεχίζει τις προσπάθειες της για την πολυδιάστατη τουριστική ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης.

Related posts

Για μια ακόμη χρονιά ο δήμος Αλεξανδρούπολης μοιράζει ελληνικές σημαίες – Πως τις προμηθεύεστε

editor

Οι Μητροπολίτες της Θράκης λένε “ΟΧΙ” στην αναβάθμιση και ενίσχυση του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο

editor

Καβάλα: Μια πράξη ανθρωπιάς κι ένα μήνυμα που σώζει ζωές

editor
24/09/2023 23:18