2 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Τελικά δεν θα μείνει τίποτα ανοιχτό στην πόλη μας

Η ανευθυνότητα και η ανοργανωσιά της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης, ταλαιπωρεί τους παραγωγούς και τους δημότες καταναλωτές.

Μετά από 14 χρόνια το έζησαν και αυτό στην Αλεξανδρούπολη. Η καθιερωμένη συγκέντρωση των παραγωγών κάθε Σάββατο στην Εθνικής Αντίστασης ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Απλά διαδικαστικά ζητήματα που δεν προβλέφθηκαν από τους αρμόδιους της δημοτικής αρχής, ταλαιπώρησαν τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές οι οποίοι πήγαν να ψωνίσουν και είδαν μπροστά τους μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η συγκέντρωση των παραγωγών κάθε Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη γινόταν με απόφαση παραχώρησης από το δημοτικό συμβούλιο επί θητείας Βαγγέλη Λαμπάκη. Η πρόσφατη νέα απόφαση του ΔΣ για δημιουργία δεύτερης λαϊκής επί της Εθνικής Αντίστασης, προϋποθέτει ανάκληση αυτής της απόφασης παραχώρησης.

Αυτό φυσικά δεν το προέβλεψε η δημοτική αρχή Ζαμπούκη η δεν τόλμησε να το φέρει για ψήφιση την ίδια μέρα που ψηφίστηκε η δημιουργία δεύτερης λαϊκής. Το αποτέλεσμα είναι να διχαστούν οι έμποροι των λαϊκών αγορών με τους παραγωγούς και να δημιουργηθεί ένα συγκρουσιακό κλίμα. Βέβαια τη ζημιά την πληρώνουν οι καταναλωτές και οι παραγωγοί και όχι οι πραγματικοί φταίχτες. Η τσαπατσουλιά και η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Δείτε και το βίντεο του e-evros.gr με τα παράπονα των πολιτών:

Related posts

Καταβολή επιδόματος σε τρίτεκνες οικογένειες από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου

editor

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στηρίζει τους ανήμπορους και τους ηλικιωμένους

editor

Η ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού υποδέχθηκε αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός όπου παρέδωσαν περίπου 75 τόνων εφοδίων

admin
02/12/2023 18:04