16 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Πολιτισμός Τοπικά Νέα

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σας παρουσιάζει την Εαρινή Συναυλία της Ορχήστρας του Συλλόγου «Φίλων της Μουσικής – Θράκης», την Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σας παρουσιάζει την Εαρινή Συναυλία της Ορχήστρας του  Συλλόγου «Φίλων της Μουσικής – Θράκης», την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στις 8:30μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Γνωστές μελωδίες και υπέροχες μουσικές από το διεθνές ρεπερτόριο προσφέρουν μια εμπειρία μουσικής απόλαυσης στους θεατές που θα βρίσκονται στη μεγάλη αίθουσα του Μεγάρου Κομοτηνής, τη βραδιά αυτή.

Υπό τους ήχους της μεγάλης ορχήστρας των «Φίλων» θα ερμηνευτούν ορχηστρικά έργα, μελωδίες, με τη συμμετοχή τραγουδιστών του κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου. Στο πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνονται συνθέτες όπως: Tschaikovsky, Bizet, Lehar, Bach, Delibes, Elgar, Sibelius, Rameau, στα καλύτερά τους έργα αλλά και μουσικές επιτυχίες από τη σύγχρονη εποχή, των: Kurt Weil, Leroy Anderson, Francesco Sartori.

megaro26042023

Το ποικίλο πρόγραμμα της συναυλίας είναι φτιαγμένο για να ικανοποιεί το γούστο κάθε μουσικόφιλου ακροατή.

Διεύθυνση ορχήστρας: Χρήστος Κόζαλης. Συμμετέχουν: Γιώργος Καραγιαννίδης Βαρύτονος, Νάντια Μαλακόζη Σοπράνο, Ριψιμέ Ντανιελιάν Σοπράνο, Ρωξάνη Κερανοπούλου Σοπράνο, Σοφία Ιερωνύμου Μέτζο Σοπράνο.

Η είσοδος για την εκδήλωση είναι δωρεάν.

Απαιτείται η ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ: pamth.gov.gr στη συνέχεια κάνετε click στο εικονίδιο με το πληκτρολόγιο online κρατήσεις θέσεων / online booking, εκτυπώνετε την κράτηση και την επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο Μέγαρο. Σε περίπτωση ακύρωσης παρακαλώ να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2531353911, 2531352112 & 2531354230.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει για τις κρατήσεις την Πέμπτη 27/4/2023 στις 10 το πρωί.

Related posts

Δημοσχάκης: Η ίδρυση τροχαίας αυτοκινητοδρόμων θα αναχαιτίσει την εγκληματική δράση των λαθροδιακινητών

editor

Επιπλέον 12.288 επιχειρήσεις της Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης θα λάβουν Μη Επιστρεπτέα Ενίσχυση από το ΕΣΠΑ

editor

Καβάλα: Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κλοπή

editor
16/06/2024 19:30