18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Σαπών

Ξεκίνησαν από τον ανάδοχο του έργου οι εργασίες κατασκευής του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Σαπών, προϋπολογισμού 1.400.000 ευρώ το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης».

Το έργο αφορά στην κατασκευή αγωγού μεταφοράς νερού ο οποίος θα ξεκινάει από την περιοχή του Πρωτάτου και θα καταλήγει στη συγκεντρωτική δεξαμενή στο υδραγωγείο Σαπών.

Με το συγκεκριμένο έργο, το οποίο διεκδίκησε η Δημοτική Αρχή Μαρωνείας-Σαπών, όχι μόνο θα αναβαθμιστεί στο σύνολο του το υφιστάμενο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της περιοχής, αλλά θα θωρακιστεί απέναντι σε προβλήματα λειψυδρίας καθώς θα μεταφέρονται μεγαλύτερες ποσότητες ύδατος που θα συμβάλλουν στη πληρέστερη επάρκεια του στην ευρύτερη περιοχή.

Το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Σαπών το οποίο θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, θα εξασφαλίσει την επάρκεια του νερού στον οικισμό των Σαπών, στον Μόνιμο Οικισμό Ποντίων στις Σάπες, στο Αρσάκειο και αν χρειαστεί μελλοντικά και σε άλλους οικισμούς.

 

Related posts

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

«Μαγιάτικα μπουρίνια» – Χαλάει ο καιρός σήμερα

admin

“Γροθιά στο στομάχι” το βίντεο των μαθητών του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης για το bullying

editor
18/04/2024 21:22