2 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Σαπών

Ξεκίνησαν από τον ανάδοχο του έργου οι εργασίες κατασκευής του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Σαπών, προϋπολογισμού 1.400.000 ευρώ το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης».

Το έργο αφορά στην κατασκευή αγωγού μεταφοράς νερού ο οποίος θα ξεκινάει από την περιοχή του Πρωτάτου και θα καταλήγει στη συγκεντρωτική δεξαμενή στο υδραγωγείο Σαπών.

Με το συγκεκριμένο έργο, το οποίο διεκδίκησε η Δημοτική Αρχή Μαρωνείας-Σαπών, όχι μόνο θα αναβαθμιστεί στο σύνολο του το υφιστάμενο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της περιοχής, αλλά θα θωρακιστεί απέναντι σε προβλήματα λειψυδρίας καθώς θα μεταφέρονται μεγαλύτερες ποσότητες ύδατος που θα συμβάλλουν στη πληρέστερη επάρκεια του στην ευρύτερη περιοχή.

Το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Σαπών το οποίο θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, θα εξασφαλίσει την επάρκεια του νερού στον οικισμό των Σαπών, στον Μόνιμο Οικισμό Ποντίων στις Σάπες, στο Αρσάκειο και αν χρειαστεί μελλοντικά και σε άλλους οικισμούς.

 

Related posts

13 προσφορές για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης

editor

Λεφτά στο χέρι από το Κοινωνικό Μέρισμα 2019

admin

Διδυμότειχο: Ενθρονίστηκε χθες ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής

editor
02/12/2023 16:38