19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

150 «δέματα αγάπης» μοίρασε η Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου

Εν όψει των εορτών του Αγίου Πάσχα η μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου για μια ακόμη φορά βρέθηκε αρωγός και συμπαραστάτης σε οικογένειες του κεντρικού και βορείου τμήματος του Έβρου, μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών, που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.

Με τη χορηγία του γενικού φιλοπτώχου ταμείου της μητρόπολης και την ευγενική στήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διενεμήθησαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης δέματα αγάπης σε 150 εμπερίστατες οικογένειες, με ποσότητες τροφίμων, ειδών υγιεινής και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο μητροπολίτης Διδυμοτειχου Δαμασκηνός, συνοδευόμενος από κληρικούς και εθελοντές των κοινωνικών δομών της μητρόπολης διένειμε προσωπικά τα εορταστικά δέματα και ευχήθηκε σε όλους το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως του Κυρίου να φωτίζει τη ζωή τους και να τους δίδει παρηγοριά και ελπίδα.

Η Ιερά Μητρόπολις Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου με την ευκαιρία εκφράζει δημόσια ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, προς τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» Κωνσταντίνο Δήμτσα, προς τους υπευθύνους της Υπεραγοράς «Μασούτης», προς τους κληρικούς, τους εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν, επώνυμα η ανώνυμα, ώστε να υλοποιηθεί και εφέτος η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας την περίοδο αυτή των εορτών του Αγίου Πάσχα.

Related posts

Η διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά “Ζητείται Ψεύτης” ανεβαίνει από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ

admin

Δράμα: Οι ανώνυμοι «νονοί» καλοσύνης ικανοποίησαν και φέτος τις πασχαλινές επιθυμίες των παιδιών

editor

“Βράζει” το ΠΓΝΑ – Έρχεται άμεση ενίσχυση με 2 ψυκτικά συγκροτήματα

editor
19/04/2024 18:42