26 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Στα Παιδικά Χωριά SOS και το Γηροκομείο Κομοτηνής ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης για το Πάσχα – Με δώρα από την ΑΞΙΖΩ IKE

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS και το Γηροκομείο Κομοτηνής, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ενόψει των γιορτών του Πάσχα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS  Θράκης Γιώργο Βαφέα και στελέχη της δομής, τους οποίους συνεχάρη για  την σημαντική δράση του Κέντρου για την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Αντάλλαξε ευχές, με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα, προσφέροντας πασχαλινά γλυκίσματα και δώρα για τα ωφελούμενα παιδιά του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής.

Ο κ. Τσαλικίδης προσέφερε ευχές και πασχαλινά δώρα, κατά την επίσκεψη του στο Γηροκομείο Κομοτηνής. Συνομίλησε με τον εκπρόσωπο της Διοίκησης της μονάδας ηλικιωμένων, π. Δημήτριο Βασιλειάδη, το προσωπικό και τους οικότροφους, επισημαίνοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί η μονάδα, παράλληλα με το ενδιαφέρον και την μέριμνα της Περιφέρειας για τις κοινωνικές δομές στην περιοχή.

Τα πασχαλινά δώρα, που προσφέρθηκαν στις δομές, δημιουργήθηκαν στο Εργαστήρι της ΑΞΙΖΩ, εταιρείας αρωγού του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι”.

13042023 1

13042023 1

13042023 1

13042023 1

13042023 1

Related posts

31 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

admin

Έβρος: Σύλληψη πέντε διακινητών που μετέφεραν 29 μη νόμιμους μετανάστες

editor

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Ξάνθη

editor
26/04/2024 0:09