23 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αν. Δημοσχάκης: Η επίλυση του ζητήματος στέγασης της ΠΑΟΝΕ έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα

Παρέμβαση στον Υπουργό Οικονομικών, κ.Χρήστο Σταϊκούρα

Παρέμβαση πραγματοποίησε ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας Αναστάσιος Δημοσχάκης προς τον Υπουργό Οικονομικών με επίκεντρο την επίλυση του ζητήματος στέγασης της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του, προηγήθηκαν δυο ευρείες συσκέψεις υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ) Παναγιώτη Μπαλωμένο, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Ως μια εξ’αυτών προτείνεται η παραχώρηση με διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών κατάλληλου ακινήτου για την πάγια στέγαση της ΠΑΟΝΕ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο βουλευτής υπογραμμίζει ότι η δεδομένη ευαισθησία της Κυβέρνησης για τους απανταχού Θρακιώτες, όπως αυτή επιβεβαιώθηκε με την θεσμοθέτηση της 6ης Απριλίου ως ημέρα Τιμής & Μνήμης του Θρακικού Ελληνισμού, θα δρομολογήσει την καλύτερη δυνατή λύση για την στέγαση της Ομοσπονδίας που αριθμεί 75 περίπου συλλόγους & σωματεία.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αγαπητέ Υπουργέ Οικονομικών,
Η Πανθρακική Ομοσπονδία Νοτίου Ελλάδας ηγείται 75 περίπου Θρακικών Συλλόγων… & Σωματείων! Από το 2007 περίπου παραχωρήθηκε από την Κ.Ε.Δ ακίνητο 300τ.μ για την στέγαση της! Δυστυχώς κηρύχθηκε υπό έξωση…

Εγένετο με τις ευχές σας δυο φορές ευρεία σύσκεψη υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ) Παναγιώτη Μπαλωμένο.

Η μία εκ των λύσεων είναι η παραχώρηση με διάταξη σας, κατάλληλου ακινήτου για την πάγια στέγαση της ΠΑΟΝΕ στο κέντρο της Αθήνας!!

Αξίζει τον κόπο η περιποίηση τιμής στους Θράκες γιατί από 7.7.22 αναγνωρίστηκε η ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ & ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ μετά από 102 Χρόνια Ελευθερίας μας…

Οι άλλες λύσεις είναι ιδιαίτερα κοστοβόρες… Αναμένουμε για μια ακόμη φορά την ευαισθησία της σημερινής Κυβέρνησης & του Υπουργού Οικονομικών σε μια περίοδο που ο Πρωθυπουργός μας θα είναι υποψήφιος ως ε.ε στην Ακριτική Θράκη!!

Related posts

Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών

admin

ΕΟΔΥ: Αποτελέσματα rapid test από περιοχές του Έβρου – Σημεία δειγματοληπτικού ελέγχου για τον κορονοϊό

editor

Συζητήσεις για τη χρήση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης ως σταθμού μεταφοράς ουκρανικών προϊόντων

editor
23/06/2024 18:22