20 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Θερμή υποδοχή του Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη κ. Κωνσταντίνου Πολυκάρπου από τον Αντιπεριφέρεια Δράμας κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023  ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας τον νέο Γενικό Πρόξενο της Κύπρου στην Θεσσαλονίκη Κ. Κωνσταντίνο Πολυκάρπου με αισθήματα σεβασμού και τιμής ως οφείλουμε σαν Έλληνες πατριώτες. Ο κ. Γρηγόρης  Παπαεμμανουήλ αναφέρθηκε στους αγώνες και στις θυσίες του Δραμινού λαού για την Ελευθερία στις σφαγές του Δοξάτου, της Χωριστής, της Προσοτσάνης αλλά και σε άλλες περιοχές του Ν.Δράμας, όπου χύθηκε το αίμα των ηρώων προγόνων μας.Βίωμα και θυσίες που υπέστησαν και οι Κύπριοι ήρωες αγωνιστές.

Στην συνάντηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά  στον θεσμό της Δραμοινογνωσίας  που φέτος για πρώτη φορά θα ανοίξει τα φτερά της και εκτός Ν. Δράμας συμμετέχοντας από 21 έως 23 Απριλίου στην Travel Export Cyprus 2023 που θα γίνει στην Λευκωσία. Ο κ. Παπαεμμανουήλ προσκάλεσε τον κ. Πολυκάρπου να παρεβρεθεί στις εκδηλώσεις της Δραμοινογνωσίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 28 Μαίου.

Επίσης έγινε αναφορά στην περιοχή της Δράμας από τον κ. Παπαεμμανουήλ για τα μνημεία φυσικού κάλους, όπως τα δάση μας που καλύπτουν το 78% της έκτασης, στο Φαλακρό με το χιονοδρομικό του κέντρο και στο μοναδικό ποτάμιο σπήλαιο του Αγγίτη.

Κατά την επίσκεψη του στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας ο κ. Πολυκάρπου συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Συλλόγου Κυπρίων Δράμας κ. Ζαχαρία Κύζα μαζί με άλλα μέλη του συλλόγου.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Δωρεάν διανομή φρούτων από το Πολυκοινωνικό

admin

Συνελήφθησαν 2 διακινητές που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 12 μη νόμιμους μετανάστες

editor

Πότε καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Νοεμβρίου

editor
20/06/2024 8:23