10 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΔΥΠΑ: Το Σάββατο, στην Αλεξανδρούπολη, η 17η «Ημέρα Καριέρας», για περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας

Τη 17η «Ημέρα Καριέρας» στην Αλεξανδρούπολη διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia (Πάρκο Εγνατίας, 681 00), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών που αναζητούν προσωπικό.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν 35 επιχειρήσεις, που αναζητούν κατάλληλο προσωπικό για περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας, οι οποίες αφορούν στις περιφερειακές ενότητες Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης και Θάσου, στη Θεσσαλονίκη, στην Αττική, καθώς και στη νησιωτική Ελλάδα για τον τουρισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με τα στελέχη των εταιριών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-alexandroupoli-2023.

Οι επιχειρήσεις, που συμμετέχουν, δραστηριοποιούνται σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως βιομηχανίες γάλακτος, τροφίμων-ποτών, παραγωγής δομικών υλικών και κονιαμάτων, συσκευασιών, συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, επεξεργασίας ξύλου, φαρμάκων, καλλυντικών, γεωργικών μηχανημάτων και πλαστικών, καθώς και επιχειρήσεις χονδρικού-λιανικού εμπορίου, συστημάτων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρολογικού υλικού και τροφίμων, κλωστοϋφαντουργίες, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών, της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, μεγάλοι όμιλοι ξενοδοχείων, τουριστικών εν γένει επιχειρήσεων & παροχής υπηρεσιών ευεξίας.

Οι ειδικότητες, που αναζητούν, αφορούν διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης, όπως ηλεκτρολόγους μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, χημικούς, χημικούς μηχανικούς, μηχανικούς συντήρησης & παραγωγής, ηλεκτρολόγους, ψυκτικούς, υδραυλικούς, εργατοτεχνίτες, χειριστές γραμμών παραγωγής, χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων, υπαλλήλους γραφείου & γραμματειακής υποστήριξης, λογιστές και βοηθούς λογιστών, IT officers, developers, πωλητές, οδηγούς, ταμίες, υπαλλήλους αποθήκης, αρτοποιούς & ζαχαροπλάστες, εκπροσώπους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών και εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων, ειδικότητες σε όλο το φάσμα του τουρισμού, ηλεκτρολόγους & μηχανικούς οχημάτων, τεχνολόγους τροφίμων, γεωπόνους, φαρμακοποιούς, ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, γραφίστες, υπαλλήλους εξαγωγών, προμηθειών & διασφάλισης ποιότητας, υφαντουργούς κ.ά..

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι «Ημέρες Καριέρας» αποτελούν μέρος των δράσεων και των εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr.

Related posts

Χ. Δερμεντζόπουλος: Τηλεδιάσκεψη με τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για ζητήματα των αγροτών του Έβρου

editor

Αλεξανδρούπολη: Πανό σε απαγορευμένο σημείο, καρφωμένο σε δέντρο, από το… ευαίσθητο οικολογικά ΚΚΕ

editor

Σκάκι: Πρωταθλητής Ελλάδας Παίδων ο Φεριώτης Νίκος Κούτλας, δεύτερη στις Κορασίδες η Αποστολακάκη

editor
10/12/2023 12:33