23 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αιματηρή επίθεση σε υπάλληλο εργολαβικής εταιρείας στο Δωρικό του Έβρου

Άνανδρη και αιματηρή επίθεση Δέχτηκε υπάλληλος εργολαβικής εταιρείας που εκτελούσε έργα για τον ΔΕΔΥΕ στο Δωρικό του Έβρου.

Μετά από τις συνηθισμένες εργασίες που εκτελούνται στα πλαίσια της αντικατάσταση του δικτύου ΔΕΔΥΕ στο χωριό Δωρικό του Έβρου οι κάτοικοι του χωριού ισχυριζόμενοι ότι το αγροτεμάχιο που γίνονταν εργασίες είναι δικό τους πρόβαλαν αντίσταση στο να εκτελεστούν τα έργα με αποτέλεσμα να έρθουν σε λεκτική διαμάχη με το συνεργείο και αφού δεν μπόρεσαν να το αποτρέψουν να εκτελέσουν την εργασία του τότε επιτέθηκαν με φτυάρια, κασμάδες και σιδερολοστούς.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή πατέρας και δύο γιοι δράστες. Συνελήφθη ο πατέρας και οι δύο γιοι του δε συναντήθηκαν στα πλαίσια του αυτοφώρου αλλά έχουν ταυτοποιηθεί από την ελληνική αστυνομία.

Σοβαρά τραυματίας ο υπάλληλος εργολαβικής εταιρείας που εκτελούσε έργα. Κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα του δεξιού χεριού, μώλωπες σε όλο του το σώμα και απώλεια ακοής από το αριστερό αυτί είναι το αποτέλεσμα της επίθεσης που δέχτηκε ο εργάτης. Εν Έτη 2023 είναι απαράδεκτο να Συμβαίνουν αυτά.

Related posts

Κοινωνικό μέρισμα: Στις 267.342 έφτασαν οι αιτήσεις

admin

Τον Σεπτέμβριο το δημοσιογραφικό συνέδριο στη Σαμοθράκη

editor

Διδυμότειχο: Ζευγάρι ηλικιωμένων δώρισε ποσό άνω των 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο – Πως θα αξιοποιηθεί

editor
23/04/2024 17:49