25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Τα ’χει βάλει και με τους νεκρούς – Τα τρελά που συμβαίνουν στη Ραφήνα με την αντιπολίτευση… κοιμητηρίου!

Τρελά πράγματα λαμβάνουν χώρα στη Ραφήνα. Υποψήφιος που διεκδικεί το αξίωμα του Δημάρχου, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, όντας, προφανώς, σε σύγχυση, τα έβαλε με το Κοιμητήριο Ραφήνας και με τους μακάριους που αναπαύονται εν ειρήνη εντός αυτού.

Δεν έχει αφήσει κρατική υπηρεσία  που να μην έχει απευθυνθεί, στέλνοντας αγωνιώδεις επιστολές αμφισβητώντας τη νομιμότητα της λειτουργίας του Νεκροταφείου Ραφήνας και της επέκτασης αυτού! Είναι τόση δε η μανία που τον έχει κυριεύσει, σε ένα κρεσέντο αντιπολιτευτικής τυφλότητας απέναντι στον Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνού, που έχει ”ξεφύγει” πλέον και κοντεύει, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, «να καταστεί γραφικός».

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Δύναμη Ανάπτυξης”, μόνο και μόνο, για να εμποδίσει την ομαλή λειτουργία της πόλης και ιδιαίτερα σε ένα ευαίσθητο σημείο αυτής, όπως είναι η απόδοση λατρευτικών τιμών και ταφής των νεκρών της, προσπαθεί να μπλοκάρει την ίδια την λειτουργία του Νεκροταφείου Ραφήνας, το οποίο -σημειωτέον- φιλοξενεί και τους νεκρούς του Πικερμίου.

Τελικά ούτε νεκρός δεν μπορείς να βρεις την ηρεμία σου, όταν υπάρχουν άνθρωποι, που θέλουν, μάλιστα, να κατακτήσουν και το ανώτατο αξίωμα της τοπικής κοινωνίας, αυτό του δημάρχου δηλαδή.

Μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ο κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, και οι συνεργάτες του, ότι για να σε εμπιστευθεί η κοινωνία και οι συμπολίτες σου πρέπει να είσαι δίπλα τους, και να αφουγκράζεσαι τα προβλήματα και τις αγωνίες τους. Και πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για τους αγαπημένους μας που αναπαύθηκαν, εγκαταλείποντας τον μάταιο τούτο κόσμο, και άφησαν εμάς, να φροντίζουμε την τελευταία τους κατοικία.

Όταν μάλιστα σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου απευθύνθηκε σχετική ερώτηση προς το Προεδρείο από ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο, λόγω του ότι είχε γίνει αποδέκτης παραπόνων από τεθλιμμένους συγγενείς, ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς ήταν καταπέλτης προς το πρόσωπο του Ανδρέα Βασιλόπουλου, του οποίου το αντιπολιτευτικό μένος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος, σε τέτοια κίνηση δεν προέβησαν ακόμα και στις πιο μαύρες στιγμές της νεότερης ιστορίας της χώρας ούτε οι Γερμανοί ούτε οι Ιταλοί κατακτητές!

Και όμως το έπραξε σε ένα ρεσιτάλ μικροπολιτικής ο κ. Βασιλόπουλος.

Και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:

Τι ακριβώς επιδιώκει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος;

Που αποσκοπεί;

Να σταματήσει η λειτουργία του υφιστάμενου Κοιμητηρίου Ραφήνας;

Και που θα θάβονται οι νεκροί;

Είναι δυνατόν να κάνετε τέτοιες αδιανόητες κινήσεις μόνο και μόνο για να αρθρώσει άναρθρες αντιπολιτευτικές κορώνες;

Για να κερδίσετε κάποια ψηφαλάκια;

Από ποιους άραγε;

Από τους συγγενείς που δεν θα μπορούν να θάψουν τους νεκρούς τους;

Εμείς, πάντως, επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο, ο οποίος αφού εξέφρασε την έκπληξή του και την απορία του για την πρωτοφανή κίνηση του κ. Βασιλόπουλου, μας διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος προσωπικά και οι υπηρεσίες του Δήμου θα πράξουν ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να μην διαταραχτεί η ηρεμία στην λειτουργία της πόλης.

Related posts

Μήνυμα στήριξης της Ε.Ε. στην Ελλάδα – 700 εκατ. πακέτο στήριξης

admin

Έξαλλος ο Ερντογάν με τον Σταυρό στη Νέα Βύσσα Έβρου: Έθεσε το ζήτημα στη Μέρκελ

editor

Παγίδα για τον Έβρο και την Ελλάδα, το νέο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης – Τι προβλέπει

editor
25/04/2024 10:27