19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Καβάλα: Σύλληψη αλλοδαπού για διακίνηση παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη την Πέμπτη (16-3-2023) το απόγευμα, στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Related posts

Επίθεση αντιεξουσιαστών με μολότοφ σε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη

admin

Με σημαντικό υγειονομικό υλικό ενισχύθηκε το Τμήμα Εξωτερικής Φρούρησης των φυλακών Κομοτηνής

editor

Διαδικτυακή συναυλία με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Βερόνικα Δαβάκη από την Περιφέρεια ΑΜΘ για την ενίσχυση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

admin
19/04/2024 22:28