29 Μαΐου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ με το Σύνδεσμο Αδειούχων Θερμουδραυλικών Ν. Δράμας για το θέμα των συνδέσεων φυσικού αερίου

Την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, στις 11.00 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, παραχώρησε κοινή συνέντευξη τύπου, στην Αίθουσα Συσκέψεων (Διοικητήριο Δράμας, 3ος όροφος), με τα μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου Αδειούχων Θερμουδραυλικών Ν. Δράμας, τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Γεωργιάδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Παύλο Κανετίδη και τον Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Μπεσλεμέ, ως προς την ασφαλή και άρτια σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ ανέφερε ότι σκοπός μας είναι η ενημέρωση του κοινού για το έργο της εγκατάστασης φυσικού αερίου που εξελίσσεται, σχετικά με πολλές απορίες και ερωτηματικά που υπάρχουν για τον τρόπο με τον οποίο θα συνδεθούν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις με το φυσικό αέριο. Προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις, η σύνδεση δεν μπορεί να γίνει από τον οποιοδήποτε που δεν θα διαθέτει τεχνογνωσία, αλλά από αναγνωρισμένους και πιστοποιημένους θερμουδραυλικούς.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου Αδειούχων Θερμουδραυλικών ανέφεραν ότι ο Σύνδεσμος έχει φροντίσει για τεχνική κατάρτιση των μελών του, σχετικά με το δίκτυο του φυσικού αερίου που βρίσκεται στην φάση της εγκατάστασης. Αυτό που ξεχωρίζει τα μέλη του συνδέσμου από το κύκλωμα των «παράνομων τεχνικών» είναι ότι σε κάθε έργο, τα μέλη του υπογράφουν μια υπεύθυνη δήλωση καλής εκτέλεσης των εργασιών. Η επιλογή πιστοποιημένου θερμουδραυλικού διασφαλίζει ότι η εγκατάσταση και το έργο θα εκτελεστούν με υπευθυνότητα και με τον σωστό τρόπο, έτσι ώστε να υπάρχει ασφάλεια στο όλο έργο και να μην δημιουργηθούν προβλήματα μεταγενέστερα.

Related posts

Εκλέχθηκε νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων ΑΜΘ

editor

Σύλληψη 24χρονου για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφία

admin

Εβρος: Απροσπέλαστα τα σύνορα – 1.646 αποτροπές εισόδου και δύο συλλήψεις την Κυριακή

admin
29/05/2023 18:50