11 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Διδυμότειχο: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του “Χαμόγελο του παιδιού”

Ολοκληρώθηκε με κάθε επιτυχία η δράση του Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child σε συνεργασία με τον Δήμο Διδυμοτείχου η οποία ξεκίνησε την Δευτέρα 6 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της δράσης δεκάδες μαθητές από όλες τις σχολικές βαθμίδες ήρθαν σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες και είχαν μια εκτενή ενημέρωση σχετικά με την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό , την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τον εκφοβισμό μέσω ηλεκτρονικών μέσων , τις εξαφανίσεις και την κακοποίηση-παραμέληση παιδιού.

Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου επισκέφτηκε και σήμερα το εργαστήριο πρόληψης και τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις υπεύθυνες του προγράμματος και να ενημερωθεί για τις κοινωνικές δράσεις που υλοποιεί ο οργανισμός όπως και το ιστορικό του. Έπειτα συζήτησαν και αντάλλαξαν ιδέες για μελλοντικές δράσεις σε συνεργασία με τον Δήμο Διδυμοτείχου , μιας και δεν είναι πρώτη φορά που το “Το χαμόγελο του Παιδιού” έρχεται στην πόλη μας για δράσεις.

Η δράση ολοκληρώθηκε με την εθελοντική αιμοδοσία όπου η μαζική συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Related posts

Διάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία

editor

Αλεξανδρούπολη: Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του στρατοπέδου Προβατώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη αλλοδαπού για διακίνηση παράνομων μεταναστών

editor
11/12/2023 18:18