28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Πρώην σταθμάρχης Λάρισας: Ο ΟΣΕ διοικείται από τα συνδικάτα – Ποιος φταίει για την τοποθέτηση του μοιραίου σταθμάρχη

Πρώην σταθμάρχης Λάρισας μίλησε για τις παθογένειες του συστήματος εξαιτίας του οποίου ο μοιραίος σταθμάρχης βρέθηκε στη λάθος θέση, με αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Γιώργος Αποστολέρης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, μίλησε για μια κίνηση «δολοφονίας» και για εγκληματικές συνθήκες αμέλειας, ενώ εκθέτει μια νοσηρή νοοτροπία.

«Οι έμπειροι σταθμάρχες προτιμούν τους μικρούς σταθμούς για να εισπράττουν εκτός έδρας επιμίσθιο», τονίζει ο πρώην σταθμάρχης Λάρισας και επισημάνει ότι ο ΟΣΕ «διοικείται από συνδικάτα» και ότι η κακή διοίκηση, και όχι μόνο ο προϊστάμενος, ευθύνεται για την τοποθέτηση του μοιραίου σταθμάρχη.

«Ήταν δολοφονία. Με πέντε μόνο μέρες προϋπηρεσίας έπρεπε να είχε μπει σε μικρό σταθμό», τονίζει ο κ. Αποστολέρης για τον προφυλακισμένο 59χρονο.

Εξηγώντας πώς αναπτύσσεται ένα πλαίσιο παθογένειας, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: «Εάν κάνω μάθημα στον σταθμάρχη και αναπτύξω φιλία, θα πάρει πιστοποιητικό επάρκειας». «Ο σταθμάρχης είναι έτσι σαν να έχει δολοφονηθεί από τους ίδιους του τους συναδέλφους», πρόσθεσε.

«Η αξία του φάνηκε» συμπλήρωσε για τον μοιραίο σταθμάρχη ο κ. Αποστολέρης που υπογράμμισε ότι υπάρχουν «συνάδελφοι οι οποίοι δεν κάνουν τη δουλειά και απλώς τους προσέχουμε».

Related posts

Τι απαντά ο επιχειρηματίας από την Αλεξανδρούπολη που συνελήφθη για την υπόθεση με τους μετανάστες

editor

Ορεστιάδα: Σύλληψη ημεδαπού διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης

editor

Ολικό «λίφτινγκ» σε οχτώ γήπεδα του Δήμου Σουφλίου

editor
28/03/2024 14:04