19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Eργασίες κοπής και διαμόρφωσης δέντρων και θάμνων που βρίσκονται παραπλεύρως του δρόμου κατά μήκος της Εθνικής Οδού Δράμας – Καβάλας

Στο ρεύμα προς Καβάλα πραγματοποιούνται τις ημέρες αυτές οι εργασίες κοπής και διαμόρφωσης δέντρων και θάμνων που βρίσκονται παραπλεύρως του δρόμου κατά μήκος της Εθνικής Οδού Δράμας – Καβάλας.

Συγκεκριμένα, το συνεργείο του αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας – αφού ολοκλήρωσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα τις αντίστοιχες εργασίες στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την Δράμα και μέχρι τα όρια του γειτονικού νομού – έχει αποπερατώσει το τμήμα που διέρχεται από τον οικισμό της Λυδίας, καθώς και αυτό στον κόμβο των Λασπόλουτρων στις Κρηνίδες.

Ολοκληρώθηκε, επίσης, ο κόμβος του αρχαιολογικού χώρου στις Κρηνίδες, ενώ τις επόμενες ημέρες το συνεργείο της Π.Ε. Καβάλας θα συνεχίσει την υλοποίηση ανάλογων εργασιών παραπλεύρως της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση στην Καβάλα. Η διοίκηση της Π.Ε. Καβάλας εντατικοποιεί τις παρεμβάσεις της για τον αισθητικό καλλωπισμό και την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της επικράτειάς της.

Related posts

Προσωρινή διακοπή νερού στην πόλη του Σουφλίου

editor

Κορωνοϊός: 6 νέα κρούσματα σε όλη τη χώρα – 2.632 κρούσματα συνολικά

admin

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor
19/04/2024 20:01