9 Ιουνίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κόσμος Πολιτική

ΗΠΑ: Κατάρριψη τρίτου ύποπτου αντικειμένου στα σύνορα με Καναδά

Άλλο ένα άγνωστο αντικείμενο, που πετούσε πάνω από τη λίμνη Χιούρον των ΗΠΑ, στα σύνορα με τον Καναδά, κατέρριψαν οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις την Κυριακή.

Πρόκειται για το τρίτο ιπτάμενο αντικείμενο μέσα σε τρεις ημέρες το οποίο καταρρίπτεται από τις ΗΠΑ.

Την Παρασκευή οι αμερικανικές δυνάμεις είχαν καταρρίψει ένα άγνωστο αντικείμενο πάνω από την Αλάσκα. Το Σάββατο κατέρριψαν άλλο ένα πάνω από τον βόρειο Καναδά.

Για την ώρα δεν έχουν βρεθεί τα συντρίμμια τους, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αντικείμενα δεν είχαν το μέγεθος του μπαλονιού που καταρρίφθηκε την περασμένη Κυριακή στην Νότια Καρολίνα και δεν έμοιαζαν με αυτό.

Πέπλο μυστηρίου για τα αντικείμενα

Παραμένει μυστήριο η προέλευση και η χρησιμότητα των αντικειμένων αυτών.

Νωρίτερα την Κυριακή η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) έκλεισε προσωρινά τον εναέριο χώρο πάνω από τη λίμνη Μίσιγκαν, χαρακτηρίζοντας την περιοχή ως «εναέριο χώρο εθνικής άμυνας». Τα αεροσκάφη που θα παραβίαζαν θα αναχαιτίζονταν και οι ίδιοι θα συλλαμβάνονταν.

Ασυνήθιστη στρατιωτική δραστηριότητα παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάλων Λιμνών. Κύκλους έκανε τουλάχιστον ένα αεροσκάφος εναέριο ανεφοδιασμού. κάτι που φανερώνει ότι πετούσαν κοντά στρατιωτικά μαχητικά.

Related posts

Έβρος: Θωράκιση των συνόρων με μπετόν – Κινήσεις ματ της Ελλάδας

admin

Κατάθλιψη εμφάνισε σχεδόν ένα στα έξι παιδιά στην Ισπανία λόγω του lockdown

editor

Ο Μπάιντεν ανακοίνωσε το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού

editor
09/06/2023 7:22