18 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Βοήθεια για τους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία

Στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, προχωρά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, καλώντας όλους όσοι επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν στο να συγκεντρωθούν μάσκες, αντισηπτικά, γάντια, ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας, γάλατα και τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια κ.ά.) και είδη ατομικής υγιεινής.

«Συγκλονισμένοι από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις που χτύπησαν την Τουρκία και τη Συρία, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τις απώλειες ζωών μα και την ανησυχία μας για όσους έχουν εγκλωβιστεί. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους πληγέντες και είμαστε έτοιμη να συνδράμουμε τις προσπάθειες προς ανακούφισή τους», σημειώνει -μεταξύ άλλων- στην έκκλησή της για τη συγκέντρωση των προαναφερθέντων ειδών, η δημοτική Αρχή.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιείται, καθημερινά, στο ισόγειο του Δημαρχείου και στο Πολυκοινωνικό έως και τη 10η Φεβρουαρίου, από τις 9.00 έως τις 14.00. Πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης στα τηλ. 25513 50001 και 6948484668.

Related posts

Τι προβλέπει ο νέος Ποινικός Κώδικας για την οδήγηση

admin

Εσπερίδα με θέμα “Ο Νομός Έβρου το 2030”

editor

Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Ολόκληρη η απόφαση για τα voucher του ΟΑΕΔ

admin
18/07/2024 17:49