22 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αποκριάτικες εκδηλώσεις θα διοργανώσει ο δήμος Μαρώνειας – Σαπών

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών, μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα αποκριάτικα δρώμενα λόγω του κορωνοϊού, θα οργανώσει και πάλι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι. Οι Αποκριάτικες, πολυφωνικές και πολυδιάστατες, εκδηλώσεις του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών έχουν κατακτήσει με την ιδιαιτερότητα και την πρωτοτυπία τους κορυφαία θέση στον Ελλαδικό χάρτη.

Έχουν αναδειχθεί σε θεσμό που έχει τις ρίζες του στην πλούσια τοπική πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά μας, που κρατάει ζωντανά τα έθιμα μας, ενισχύει τον εθελοντισμό αλλά και την συμμετοχή και την συνεργασία συλλόγων, φορέων και πολιτών.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023.

Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος ως συνδιοργανωτής και να συμμετέχετε με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, αν διοργανώνετε εσείς κάποια εκδήλωση, μπορείτε να μας ενημερώσετε για να συνεργαστούμε και να την συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμα του Δήμου.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ.: 2532022149 κα. Φακούδη Αποστολία
Email: paidsta@gmail.com
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Related posts

Εκδήλωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Έβρου εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

admin

Βολές πυροβολικού στο πεδίο βολής “Αετός”

editor

Ξάνθη: Εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις ληστειών και 1 περίπτωση κλοπής

editor
22/06/2024 23:08