25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

”Η καρδιά του Διδυμοτείχου χτύπησε στην Αθήνα”

Εξαιρετική από κάθε άποψη υπήρξε η συνεστίαση που έλαβε χώρα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην πρωτεύουσα , με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου και Περιφέρειας εν Αθήναις, στην οποία παραβρέθηκε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

“Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μου δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσω αρχικά σε όλες/όλους τις θερμότερες ευχές για ένα παραγωγικό νέο έτος με υγεία και αρμονία ,όπως επίσης και να συγχαρώ δημοσίως , ευχόμενος παράλληλα μακροημέρευση και συνέχιση των επιτυχιών , την δραστήρια Πρόεδρου του Συλλόγου κ. Σίσυ Καζακίδου και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αμέριστη συνεισφορά τους στην διάδοση των εθίμων και παραδόσεων της Θράκης .
Αξίζει να σημειωθεί ότι τιμήθηκαν : ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και επίτιμος Δημότης Διδυμοτείχου κ. Χαράλαμπος Λαλούσης και ο συγγραφέας κ. Παντελής Αθανασιάδης για την πολύτιμη συνεισφορά τους.” αναφέρει σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb ο δήμαρχος Διδυμοτείχου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κα. Πολυτίμη Λεονάρδου , ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Νίκος Βαφειάδης ο πρώην Δήμαρχος Διδ/χου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης η κ. Ζωή Τηγανούργια όπως επίσης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Related posts

Δράσεις της δημοτικής αρχής για την ενίσχυση του εμπορίου στην Ξάνθη

editor

Φεστιβάλ Δράμας: Ανανεώθηκε η θητεία του Γιάννη Σακαρίδη

editor

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου για την απώλεια του Λάμπρου Λαμπράκη

admin
25/04/2024 14:42