29 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

”Η καρδιά του Διδυμοτείχου χτύπησε στην Αθήνα”

Εξαιρετική από κάθε άποψη υπήρξε η συνεστίαση που έλαβε χώρα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην πρωτεύουσα , με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου και Περιφέρειας εν Αθήναις, στην οποία παραβρέθηκε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

“Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μου δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσω αρχικά σε όλες/όλους τις θερμότερες ευχές για ένα παραγωγικό νέο έτος με υγεία και αρμονία ,όπως επίσης και να συγχαρώ δημοσίως , ευχόμενος παράλληλα μακροημέρευση και συνέχιση των επιτυχιών , την δραστήρια Πρόεδρου του Συλλόγου κ. Σίσυ Καζακίδου και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αμέριστη συνεισφορά τους στην διάδοση των εθίμων και παραδόσεων της Θράκης .
Αξίζει να σημειωθεί ότι τιμήθηκαν : ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και επίτιμος Δημότης Διδυμοτείχου κ. Χαράλαμπος Λαλούσης και ο συγγραφέας κ. Παντελής Αθανασιάδης για την πολύτιμη συνεισφορά τους.” αναφέρει σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb ο δήμαρχος Διδυμοτείχου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κα. Πολυτίμη Λεονάρδου , ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Νίκος Βαφειάδης ο πρώην Δήμαρχος Διδ/χου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης η κ. Ζωή Τηγανούργια όπως επίσης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Related posts

Διαδοχικές συσκέψεις Μέτιου – Μενδώνη στην Κομοτηνή για τα έργα πολιτισμού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

editor

Δικάζονται στην Τουρκία οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

admin

Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο Ηλύσια

editor
29/02/2024 5:04