28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα από το απόγευμα βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά στα πελάγη έως 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια και θα φθάσει στα βόρεια τους 10 με 12 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 13 με 14 βαθμούς και στα νότια κατά τόπους τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ορεινά-ημιορεινά κυρίως της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας χιονοπτώσεις. Βαθμιαία βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες. Από τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν εκ νέου.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες τοπικά 6 πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 00 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Related posts

Νέα εκπομπή ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ την επόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

editor

Τα 45 μέτρα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη μάχη κατά του κορωνοϊού

admin

Το πρόγραμμα των λατρευτικών ακολουθιών στην Αγία Μαρίνα Μαΐστρου

editor
28/03/2024 20:16