22 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Οικονομία Τοπικά Νέα

Ο Πρόεδρος της Eurobank επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης

Τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη επισκέφθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μη Εκτελεστικός Σύμβουλος της Τράπεζας Eurobank AE, Γιώργος Ζανιάς, συνοδευόμενος από στελέχη της Τράπεζας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ερευνήθηκαν πιθανά πεδία συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος.

Ο Πρόεδρος της Eurobank επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης - Φωνή της Ξάνθης

Να σημειωθεί ότι η Eurobank διοργάνωσε τη Δευτέρα το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, εκδήλωση, με θέμα «Η Eurobank στον Έβρο: Δημογραφικό, Επενδύσεις και Τοπική Ανάπτυξη», κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι δράσεις της σε ό,τι αφορά στην απασχόληση και κατ’ επέκταση στη συγκράτηση του πληθυσμού στην ακριτική περιοχή.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος παραβρέθηκε τη Δευτέρα στην Αλεξανδρούπολη, συγχάρηκε τον Πρόεδρο για τις πρωτοβουλίες της Τράπεζας, υπογραμμίζοντας τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αναπτυξιακή πορεία ολόκληρης της Θράκης, ενώ πρότεινε, η επόμενη εκδήλωση να γίνει στην Ξάνθη.

 

Related posts

Παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους από τα συνεργεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης

editor

Υπεγράφη σύμβαση για ανάπλαση οδών στο Κέντρο της Κομοτηνής

editor

Τα δρομολόγια των κινητών αστυνομικών μονάδων

admin
22/07/2024 2:17