19 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Ομιλία Κυρ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφτεί τη Θράκη.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός, θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την Κομοτηνή νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε μέσα από τον DELTA FM 102.3 , ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ροδόπης Γιάννης Τζαμπάζης , το απόγευμα, περί των 19:00, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, ενώ νωρίτερα στο ξενοδοχείο Χρήστος & Εύη θα υπάρξει συνάντηση με βουλευτές.

Επιπλέον, πρώτος σταθμός του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή, αναμένεται να είναι η έδρα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ στη συνέχεια, θα  κάνει περίπατο στην αγορά της πόλης.

Σημειώνεται πως τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνοδεύουν η υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς,  η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη,ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, καθώς κι εκπρόσωποι του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το Σάββατο το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς στον Έβρο και στις 11 θα παραστεί μαζί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στην τελετή εγκαινίων της νέας μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στην Αλεξανδρούπολη.

Πιθανότατα μετά το μεσημέρι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα δώσει Συνέντευξη Τύπου σε όλα τα περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Αλεξανδρούπολη.

Related posts

Νέα navtex από την Τουρκία – Δεσμεύει την Κυπριακή ΑΟΖ

editor

Αλεξανδρούπολη: Εορτασμός Προφήτη Ηλία στο στρατόπεδο «Κανδηλάπτη»

admin

Κομοτηνή: Σύλληψη ημεδαπού διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης

editor
19/07/2024 12:03