28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ευχές με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στον Έβρο αντάλλαξε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Το επιτηρητικό φυλάκιο 126 στο Σουφλί, το επιτηρητικό φυλάκιο Κήπων Έβρου και την έδρα της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «Έβρος» στην Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως ανακοινώθηκε, ο υπουργός ενημερώθηκε για επιχειρησιακά ζητήματα και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατεύσιμους, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Τον Ν. Παναγιωτόπουλο συνόδευσαν ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος και ο διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους βουλευτές Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη, Σταύρο Κελέτση και Χρήστο Δερμετζόπουλο, καθώς και τους δημάρχους Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη, Ορεστιάδας Βασίλειο Μαυρίδης, Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικώς με το σχέδιο εξορθολογισμού των Σημείων Υποδοχής Οπλιτών και την καλύτερη οργάνωση λειτουργίας των Μονάδων Προκαλύψεως.

Related posts

Η ΧΙΙ Μεραρχία διέθεσε χθες αριθμό δεμάτων με τρόφιμα για οικογένειες της περιοχής ευθύνης της που αντιμετωπίζουν σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα

admin

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υποψήφιος στις 100 κλιματικά ουδέτερες έξυπνες πόλεις

editor

Η Αλεξανδρούπολη τιμά τον προστάτη της Άγιο Νικόλαο

editor
28/03/2024 18:34