20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας παράνομους μετανάστες

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν προχθές και χθες (18/19-12-2022), σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου (στο ύψος του κόμβου Καστανέων), αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στον οικισμό Ανθοχωρίου Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν δύο ημεδαπές, διότι τις εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και Σαπών.

Related posts

Το CNN αποθεώνει τη Σαμοθράκη: Το μυστικό, πράσινο, παρθένο νησί της Ελλάδας με τις φυσικές πισίνες

editor

Η τέχνη του οίνου και η τέχνη του πολιτισμού «συναντήθηκαν» στο κλείσιμο της 8ης ΔραμΟινογνωσίας

editor

Ξεκινούν και πάλι οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών

admin
20/04/2024 0:38