29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνελήφθησαν 3 διακινητές παράνομων μεταναστών σε περιοχές του Έβρου και της Ξάνθης

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (15-12-2022) σε περιοχές του Έβρου και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ξάνθης, τρεις (3)  αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην παρέβρια περιοχή Χειμωνίου Έβρου αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν  δύο αλλοδαπούς, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν πεζή στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχαν περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ στην Εγνατία Οδό Ξάνθης –  Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι  οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και Ξάνθης.

 

Related posts

Έβρος: Συνελήφθησαν 4 διακινητές με 11 μη νόμιμους μετανάστες

editor

Τραυματίστηκε συνοριοφύλακας σε περιοχή του Έβρου – Κυνηγούσε μετανάστες

editor

Δήμος Σαμοθράκης: Προσλήψεις 7 ατόμων

admin
29/03/2024 16:31