29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Επιτροπή για την διεκδίκηση της Δ. Χερσαίας Ζώνης του λιμανιού Αλεξανδρούπολης

Τη σύσταση επιτροπής, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή εκπροσώπων παρατάξεων και του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, αποφάσισε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στη συνεδρίαση του το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, με στόχο τη διεκδίκηση της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης του λιμανιού.

Στη συνεδρίαση παρέστη και ο διευθύνων σύμβουλος του Ο. Λ. Α, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος ενημερώνοντας το σώμα υπογράμμισε, πως «το καθεστώς από το οποίο κρίνεται αν παραμένει, στον όποιο Οργανισμό Λιμένα, μια χερσαία ζώνη είναι ξεκάθαρο καθώς βασική προϋπόθεση είναι εάν προβλέπεται, σχεδιάζεται, υλοποιείται ή προβλέπεται να υλοποιηθεί λιμενική δραστηριότητα στη συγκεκριμένη ζώνη, κάτι που προκύπτει από το Business ή το Master Plan του κάθε Οργανισμού».

Σημείωσε επίσης, πως τα δεδομένα για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης έχουν αλλάξει και το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά στην ανάθεση εκπόνησης Business ή Master Plan που θα καταδείξει εάν και κατά πόσο στη συγκεκριμένη περιοχή προβλέπονται δραστηριότητες στο σύνολό της, σε μέρος αυτής ή και καθόλου.

Related posts

Για τον Ιανουάριο αναβλήθηκε η δίκη των Κούκλατζη-Μητρετώδη

admin

Νέο επίδομα 600 ευρώ – Ποιοι θα το πάρουν και πότε

admin

Μαχητικά αεροσκάφη “έσκισαν” τον ουρανό της Θράκης (video)

editor
29/03/2024 9:24