19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Η Ένωση Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης για την άμεση σύλληψη ενός ατόμου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές (3) μοτοσυκλετών. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα δίκυκλα εκ των οποίων η μία ολοσχερώς καμένη.

Επιπλέον, εκφράζουμε δημόσια τα συγχαρητήρια μας στον συνάδελφο ΔΙΓΚΑ Αριστείδη της Υποδιεύθυνσής Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ενώ βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, ενεργώντας με θάρρος και αυταπάρνηση ακινητοποίησε δράστη κλοπής που λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει τσάντα με κάρτες τραπεζών και το ποσό των 800 €, τα οποία άμεσα παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ακόμα μια φορά οι συνάδελφοι μας ενεργώντας με επαγγελματισμό κατάφεραν να εξιχνιάσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα εγκληματικές πράξεις στην πόλη μας.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόμαστε, συνεχίζουμε με ανιδιοτέλεια να πασχίζουμε για τη διαφύλαξη της Δημόσιας ασφάλειας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

Ο  Γενικός Γραμματέας

ΛΙΤΣΚΑΣ Νικόλαος

Related posts

77 χρόνια από την απελευθέρωση των Φερών και του Έβρου

editor

Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

admin

Νέες αναβαθμίσεις και περιβαλλοντική ανάπλαση στο Ιστορικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης

editor
19/04/2024 20:11