29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Αλλάζουν οι συσχετισμοί στους υποψηφίους για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εβδομαδιαίας αθηναϊκής εφημερίδας “Παραπολιτικά” ένας ακόμα υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης προστέθηκε στην λίστα. Πρόκειται για τον Οικονομολόγο-Διεθνολόγο Σταύρο Σταυράκογλου.

Πριν λίγες ημέρες ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακής Επιτροπής Ν.Δ. Έβρου), πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και πρώην Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος και συναντήθηκε με τον Γραμματέα της Παύλο Μαρινάκη. Βολιδοσκοπώντας προφανώς το ενδεχόμενο στήριξης σε περίπτωση υποψηφιότητας ως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Να επισημάνουμε επίσης, ότι ο Σταύρος Σταυράκογλου, που τώρα είναι Οικονομικός Διευθυντής της ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ (Ανώνυμη Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογίας Ανάπτυξης & Εργαστηριακών Δοκιμών, Πιστοποίησης & Ποιότητας), διαθέτει και αυτοδιοικητικό εμπειρία, αφού διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του δήμου Αλεξανδρούπολης, στην πρώτη 4ετία διοίκησης του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Ο ίδιος πάντως αποφεύγει να πει το παραμικρό και να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τουλάχιστον με όσους επικοινώνησαν μαζί του και ρώτησαν αν έχει δόση αλήθειας. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Evros-news.gr να επικοινωνήσει μαζί του, δεν κατέστη αυτό εφικτό μια και δεν απαντούσε στις αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις. Αν πάντως ισχύει, αφού οι πηγές και οι πληροφορίες του δημοσιογράφου-ιδιοκτήτη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη από τη Ν.Δ και την Κυβέρνηση είναι πολύ δεδομένες, τότε προστίθεται ένας ακόμα στους μνηστήρες διεκδίκησης του δήμου Αλεξανδρούπολης. Ανατρέποντας σε μια τέτοια  περίπτωση τα  πράγματα, μια και από τον ίδιο χώρο είτε υπάρχουν ήδη  υποψήφιοι (Λαμπάκης) , είτε έχουν εκφράσει επιθυμία να θέσουν υποψηφιότητα (Πέτροβιτς, Ασπιώτης).

Related posts

Ξεκινούν οι εγγραφές στον Δρομέα Θράκης

editor

Ποιος θα χορέψει με τον Γιώργο Πατούλη;

editor

Τα ’χει βάλει και με τους νεκρούς – Τα τρελά που συμβαίνουν στη Ραφήνα με την αντιπολίτευση… κοιμητηρίου!

editor
29/03/2024 16:05