6 Φεβρουαρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Στον Έβρο ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

Στην Αλεξανδρούπολη έρχεται ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια σειρά από επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο υφυπουργός πρόκειται να φθάσει στην πόλη μας το βράδυ της Κυριακής, ώστε το πρωί της επόμενης ημέρας να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες του επισκέψεις.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να περιηγηθεί στη ζώνη ευθύνης της 12ης Μεραρχίας Πεζικού προκειμένου να επιθεωρήσει από κοντά και να ενημερωθεί για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στον Έβρο μέσα σε ένα μήνα.

Στις 6 Νοεμβρίου βρέθηκε στον Έβρο συνοδευόμενος από τους Διοικητές της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, κινήθηκε κατά μήκος των χερσαίων ελληνοτουρκικών συνόρων στις Περιοχές Ευθύνης των XII και XVI Μηχανοκίνητων Μεραρχιών Πεζικού και επισκέφθηκε τα Επιτηρητικά Φυλάκια του Στρατού Ξηράς «ΚΗΠΩΝ», «126», «ΔΙΛΟΦΟΥ», «ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΥΘΙΟΥ» και το Παρατηρητήριο «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΑ» όπου επιθεώρησε το αποτρεπτικό εμπόδιο και το νέο έργο ηλεκτροδότησης.

Στο Στρατηγείο της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο ενημερώθηκε για τις τρέχουσες επιχειρησιακές δραστηριότητες του Σχηματισμού, ενώ στην έδρα του Ενιαίου Κέντρου Ελέγχου – Επιτήρησης Συνόρων στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας πληροφορήθηκε σχετικά με τις ενέργειες, τις διαδικασίες και τα μέσα επιτήρησης των συνόρων μας.

Related posts

Η σταυροδοσία για την παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ»

admin

Επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην Αλεξανδρούπολη

editor

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

editor
06/02/2023 20:34