19 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Καλάθι με τα παιχνίδια: Τι περιλαμβάνει – To ειδικό σήμα με την μορφή του Αη Βασίλη

Τι θα περιλαμβάνει και πώς θα εφαρμοστεί το καλάθι με τα παιχνίδια εξήγησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κατασκευαστών και Εμπόρων Παιδικών Παιχνιδιών Γιάννης Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, θα υπάρχει ένα ειδικό σήμα με την μορφή του Αη Βασίλη κι ένα καλάθι σουπερμάρκετ και θα βρίσκεται σε κάθε ράφι, σε κάθε κατάστημα, εφόσον αυτό θέλει να συμμετέχει, αλλά και σχετικός κατάλογος αναρτημένος στην είσοδο του καταστήματος.

Ποιες κατηγορίες παιχνιδιών θα περιλαμβάνονται

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κατασκευαστών και Εμπόρων Παιδικών Παιχνιδιών δήλωσε στην ΕΡΤ πως οι κατηγορίες παιχνιδιών που θα περιλαμβάνονται είναι: επιτραπέζια παιχνίδια, κούκλες, λούτρινα, παιχνίδια δράσης, παιχνίδια εξωτερικού χώρου, οχήματα, τηλεκατευθυνόμενα και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Τα παιχνίδια που θα συμμετέχουν στο «καλάθι του Αη Βασίλη» θα έχουν χαμηλότερες τιμές. Ο έλεγχος θα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση από το υπουργείο.

Ο μαγαζάτορας κάθε Τετάρτη θα πρέπει να υποβάλει λίστα στο υπουργείο Ανάπτυξης με τα παιχνίδια που θα συμμετέχουν στο καλάθι και τις τιμές που θα τα βάλει. Το «Καλάθι του παιδιού με τα παιχνίδια» θα ξεκινήσει στις 14 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 11 Ιανουαρίου, σημείωσε.

Related posts

Χρ. Σταϊκούρας: Σύμφωνα με το πρόγραμμα εξελίσσεται το έργο «Αρχύτας» για την παραγωγή drone

editor

Αλεξανδρούπολη: Κατεδαφίστηκε το ιστορικό “Χαλβαδοποιείο”

editor

Ο Βασίλης Αποστολόπουλος Στην Ετήσια Τελετή Αποφοίτησης Του LSE

admin
19/03/2024 11:27