11 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Στον αυτόματο πιλότο ένα από τα πιο κεντρικά Αστυνομικά τμήματα Αθηνών

Με αναρρωτική άδεια ο διοικητής και άφαντος ο αντικαταστάτης του, αφού σε ερώτηση δικηγόρου σήμερα ποιος αντικαθιστά τον αδειούχο διοικητή δεν μπόρεσε να πάρει απάντηση! Μετά από καταγγελία που έχει γίνει στο todayfreepress ότι από μία σειρά παραλείψεων του συγκεκριμένου Αστυνομικού Τμήματος έχει προφυλακιστεί επιχειρηματίας ο οποίος παρόλο που έχει βγάλει ταυτότητα και διαβατήριο στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα ένα μήνα αργότερα και αφού όφειλαν να του επιδώσουν κλήση από τον εισαγγελέα δεν κατάφεραν να βρουν το σπίτι του σε απόσταση δύο τετράγωνα από το τμήμα, με αποτέλεσμα να τον δηλώσουν αγνώστου διαμονής.

Έκπληκτος ο δικηγόρος προσπαθώντας να βοηθήσει τον πελάτη του αφού παρέλαβε την δικογραφία είδε ότι δεν υπάρχουν αντίγραφα θυροκόλλησης πουθενά, πράγμα που όπως μας εξήγησε σημαίνει ότι είτε ουδέποτε έκαναν τον κόπο να τον αναζητήσουν είτε από παράλειψη θυροκόλλησαν σε λάθος διεύθυνση και θέλουν να το αποκρύψουν.

Η αμέλεια όμως δεν τελειώνει εδώ. Σήμερα στέλνοντας επιστολή ο επιχειρηματίας κρατούμενος από το σωφρονιστικό ίδρυμα που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα ζητώντας να επιβεβαιώσουν την διεύθυνση του αυτή τη φορά σωστά, δηλαδή να πάει κάποιος από το Αστυνομικό Τμήμα στο σπίτι του και να δει το κουδούνι το θυροτηλέφωνο και να επιβεβαιώσει ότι όντως ο άνθρωπος κατοικεί εκεί, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση παρά μόνο η απάντηση ότι όλως τυχαίως ο διοικητής του τμήματος σήμερα πήρε αναρρωτική άδεια. Αν θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχει δόλος, αν, διότι ο διοικητής του συγκεκριμένου αστυνομικού τμήματος έχει κάνει θητεία και σε κοσμοπολίτικο νησί που δραστηριοποιείται και ο επιχειρηματίες τα τελευταία 30 χρόνια και μπορεί να υπάρχουν εμπάθειες ή αντιπάθειες.

Επιχειρηματικά συμφέροντα που ακούγεται ήταν και ο λόγος που μετατέθηκε ο συγκεκριμένος διοικητής από το νησί στην Αθήνα εάν όλα αυτά Επιβεβαιωθούν από το ρεπορτάζ που κάνουμε τότε μιλάμε για ακόμα ένα χτύπημα στην ελληνική αστυνομία, μία υπόθεση που θα πρέπει να διαλευκανθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες των αδιάφθορων των εσωτερικών υποθέσεων. Θα επανέλθουμε σύντομα.

Οι τραγικές παραλείψεις

Φρεσκοεγχειρισμενος και χρήζοντες νοσοκομειακής περίθαλψης βάση γνωμάτευσης ιατροδικαστή που τον επισκέφθηκε στα κρατητήρια του ΑΤ και αποφάνθηκε ότι τραύμα του χρήζει καθαρισμού από τον θεράποντα ιατρό του στο δημόσιο νοσοκομείο που βρίσκεται 300 μέτρα από το ΑΤ ισχυρίστηκε ότι δεν έχει μεταφορικό μέσο να τον πάει ενώ έξω από το ΑΤ ήταν παρκαρισμένα 2 περιπολικά και ο ίδιος πηγαινοέρχονταν με συνοδεία οδηγού.

Ύστερα από 8 ώρες βρήκε αμάξι για να τον μεταφέρει στον Κ Κ Κορυδαλλού όπου του είπε ότι υπάρχει και εκεί νοσοκομείο.

Μη ενημερώνοντας τον ότι χρειάζονταν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά την άφιξη του στο κατάστημα κρατήσεις ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε ΣΩΣΤΑ στον ειδικό χώρο καραντίνας όπου βρίσκονταν συγκρατούμενοι ανοσοκατεσταλμένοι με ηπατίτιδες και κάθε λογής
ασθένειες.
Θεωρώντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία του ο επιχειρηματίας ετοιμάζει αγωγές για τις παραλήψεις που τυχόν έχουν γίνει στην περίπτωση του και μηνύσεις.
Δεν αποκλείεται σύντομα ο εν λόγω διοικητής να του κάνει παρέα καθώς εκκρεμεί και το πόρισμα των αδιάφθορων για τον βίο και πολιτεία του στο εν λόγο κοσμοπολίτικο νησί με αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Πηγή: http://todaypress.gr

Related posts

Ξεκινά η καταβολή του επιδόματος τριτέκνων από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

editor

Γιατί να επιλέξεις Το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

editor

Όλα τα νεότερα για τους δύο κατασκόπους από την Θράκη

editor
11/12/2023 12:21