4 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εγκατάσταση ηλεκτροπαραγωγικού ζεύγους στη Σταυρούπολη

Δραστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα παροχής νερού εξαιτίας των διακοπών ρεύματος

Την Σταυρούπολη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, με την ευκαιρία της εγκατάστασης και λειτουργίας ενός μεγάλου ηλεκτροπαραγωγικού ζεύγους, το οποίο δίνει λύση στα χρόνια προβλήματα παροχής νερού στην ευρύτερη περιοχή, εξαιτίας των διακοπών ρεύματος.

Το έργο δόθηκε επισήμως σε λειτουργία με την τέλεση αγιασμού.

Τον Δήμαρχο, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ιπποκράτη Καμαρίδη και τον αντιδήμαρχο της ΔΕ Απόστολο Ελευθεριάδη, υποδέχτηκαν οι συνδημότες μας με χαρά και έκδηλη ικανοποίηση, καθώς το συγκεκριμένο έργο δίνει μια ουσιαστική ανάσα στην καθημερινότητα ολόκληρης της περιοχής.

«Πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα που βασάνισε επί σειρά ετών τους συνδημότες μας, στην καθημερινότητα, αλλά και στις δραστηριότητές τους. Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο προγραμματισμός της διοίκησής μας για τη Σταυρούπολη υλοποιείται συστηματικά, για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, που αποτελεί τον κεντρικό μας στόχο», τόνισε ο Δήμαρχος και συγχάρηκε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό, αλλά και τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας «για τη συνέπεια που επιδεικνύουν στην εφαρμογή του σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για την κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας».

Related posts

Επίσκεψη του Αν. Δημοσχάκη το Σουφλί

editor

MέΡΑ 25: Τα ονόματα των υποψηφίων με τον Βαρουφάκη στον Έβρο

admin

“Return to your Roots”: Στην Αλεξανδρούπολη υπότροφοι ομογενείς από τις Η.Π.Α.

editor
04/12/2023 2:30