27 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Διανομή τροφίμων και ειδών ανάγκης σε Ορεστιάδα, Σουφλί και Διδυμότειχο

Η πρόνοια και η φροντίδα του Επισκόπου της κατά το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα και το Σουφλί τοπικής Εκκλησίας μερίμνησε ώστε και κατά μήνα Νοέμβριο ε.έ. να μην στερηθούν τα απαραίτητα  άπορες και πολύτεκνες οικογένειες της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου. Συγκεκριμένα στις 7 του μηνός Νοεμβρίου ε.ε., ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα, διανεμήθησαν:

α) δέματα τροφίμων σε 150 άπορες και εμπερίστατες οικογένειες, δράση που στηρίζεται από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και την υπεραγορά «Μασούτης» και

β) δέματα τροφίμων και ειδών υγιεινής σε 50 πολύτεκνες οικογένειες, δράση που στηρίζει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός με την ευκαιρία εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, για το ανύστακτο ενδιαφέρον του για τους ακρίτες, και τις ευχαριστίες του στον Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, την Εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ και τους υπευθύνους της Ενώσεως Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, για την συνεχή στήριξη τους στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της παραμεθώριας Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Related posts

Υψηλές θερμοκρασίες στη Μακεδονία και τη Θράκη

editor

Νέα σύγκρουση μεταξύ των φοιτητών του ΔΠΘ και της Πρυτανείας

editor

Εκδήλωση παρουσίασης αγροδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας ΑΜΘ

editor
27/02/2024 2:08