28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Κοινωνία Τοπικά Νέα

Τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους Special Olympics Hellas υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Τους αθλητές και τις αθλήτριες Σταμάτη Παπάζογλου, Κωνσταντίνο Σώμη, Ελένη Σίσκου και Χριστίνα Σούρλα καθώς και την προπονήτριά τους Δάφνη Δεληγιάννη υποδέχτηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή τους στους αγώνες Special Olympics Hellas.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι από τις 3 έως 8 Οκτωβρίου και οι αθλητές που αγωνίστηκαν στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης επέστρεψαν με μετάλλια, διακρίσεις και μοναδικές εμπειρίες! Κατά τη διεξαγωγή τους τον Δήμο Αλεξανδρούπολης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Θεόδωρος Βουρδόλης.

Κατά τη συνάντηση τα παιδιά γεμάτα ενθουσιασμό μοιράστηκαν την εμπειρία τους με τον δήμαρχο και κουβέντιασαν μαζί του, ο οποίος τους συνεχάρη για ακόμη μια φορά για τη στοχοπροσήλωση, την επιμονή τους και τη διαρκή τους προσπάθεια να κατακτούν τους στόχους τους, επισημαίνοντας ότι αποτελούν πρότυπα για όλους τους νέους.

*Αποστολή των Special Olympics είναι να προσφέρουν, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, δυνατότητες προπόνησης και συµµετοχής σε αγώνες, σε παιδιά και νέους µε νοητική αναπηρία, σε ένα φάσµα ολυµπιακών αθληµάτων. Ταυτόχρονα τους δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν σωµατικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευµατικά, µοιραζόµενοι τη χαρά που ο αθλητισµός προσφέρει, σε ένα περιβάλλον σεβασµού και αποδοχής.

Related posts

Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις για τον καθαρισμό του ρέματος Ειρήνη στη Μαΐστρο

editor

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

Το πιστό αντίγραφο της “Φτερωτής Νίκης” τοποθετείται στη Σαμοθράκη (video)

editor
28/03/2024 11:54