23 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Οικονομία Τοπικά Νέα

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

14102022 1

Στη συνάντηση ο κ. Μέτιος έθεσε τις κατευθύνσεις στρατηγικής για το πρώτο διάστημα λειτουργίας του Οργανισμού και η συζήτηση επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Οργανισμός θα βοηθήσει τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας στην εκπόνηση μελετών και στην υλοποίηση των έργων που έχει ανάγκη η Περιφέρεια.

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι  μία ανώνυμη εταιρεία ειδικού σκοπού που συστάθηκε πρόσφατα με στόχο να παρέχει επιστημονική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη στην Περιφέρεια ΑΜΘ (αλλά και στους τοπικούς φορείς) για την εφαρμογή της αναπτυξιακής της πολιτικής στους τομείς αρμοδιότητάς της.

14102022 1

Πρόεδρος του Οργανισμού είναι ο κ. Βασίλης Γαλάνης, ιατρός, Αντιπρόεδρος ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης, δικηγόρος, και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Απόστολος Παυλίδης, πολιτικός μηχανικός.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, πολιτικός μηχανικός, ο κ. Σεμπαετίν Γκασήλ, ιατρός, η κυρία Ευαγγελία Δίνα – Ασλανίδου, οικονομολόγος, ο κ. Γιώργος Κουκουράβας, πολιτικός μηχανικός, ο κ. Θάνος Παπανικολάου, οικονομολόγος και ο κ. Βασίλης Ποζατζίδης, χημικός.

Related posts

Ενδιαφέρουσες απαντήσεις έδωσε ο Χρυσοχοΐδης στον Τοψίδη για ζητήματα της ΑΜΘ

editor

Τόνοι ακατάλληλων για κατανάλωση εσπεριδοειδών και λαχανικών εντοπίστηκαν στο Τελωνείο των Κήπων

editor

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής»

editor
23/07/2024 2:29