28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δύο συμβάσεις για έργα οδικών συντηρήσεων ύψους 2,2 εκ. € στην ΠΕ Καβάλας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος με τις αναδόχους εταιρείες

Τις συμβάσεις για δύο έργα συντήρησης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας συνολικού προϋπολογισμού 2,2  εκατομμυρίων ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τους νόμιμους εκπροσώπους των αναδόχων εταιρειών.

Η πρώτη σύμβαση, που υπογράφηκε στην Καβάλα από τον κ. Μέτιο και τον κ. Άγγελο Ταΐρη της εταιρείας «ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΚΕ», παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη και του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Καβάλας κ. Θωμά Καραβά, αφορά το έργο συντήρησης και αποκατάστασης τμημάτων 6 επαρχιακών δρόμων.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,2 εκατομμυρίων ευρώ και προβλέπει εργασίες στις εξής επαρχιακές οδούς:

  • 6 (διασταύρωση Εθνικής οδού Καβάλας – Ξάνθης προς Αγίασμα  και διασταύρωση Κεραμωτής)
  • 8 (Χρυσούπολη – Κεραμωτή, μέσα στο οικισμούς Χρυσοχωρίου,  Ν. Καριάς, και Χαϊδευτού)
  • 10 ( Μυρτόφυτο – Φωλιά)
  • 11 (Ελευθερούπολη – όρια Ν. Σερρών)
  • 12 (Ακροβούνι έως τη διασταύρωση Αγ. Ανδρέα – Ελευθερών)
  • 13 (Φωλιά – Σιδηροχώρι)

Η δεύτερη σύμβαση αφορά το έργο συντήρησης και αποκατάστασης των φθαρμένων οδοστρωμάτων του εθνικού και επαρχιακού δικτύου που βρίσκεται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας στο νησί της Θάσου, προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Η σύμβαση για το έργο αυτό υπογράφηκε στην Κομοτηνή από τον κ. Μέτιο και τον κ. Θανάση Εκμετζή της εταιρείας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΠΑΜΘ κυρίας Μαρίας Πολυμέρου και του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΑΜΘ, κ. Βαγγέλη Σταμπόλογλου.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών

admin

Έβρος: Αναστέλλονται δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω των μέτρων

editor

Διήμερο εργαστήρι χορού στην Ορεστιάδα

admin
28/03/2024 21:03