23 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη και Προέδρου της ΑΝ.ΡΟ Νίκου Τσαλικίδη για την τιμητική διάκριση της ΑΞΙΖΩ στα RIA Awards 2022

Πανευρωπαϊκή αναγνώριση για την αγροτική περιοχή της Ροδόπης, μέσω της επιχείρησης “Αξίζω ΙΚΕ”, αρωγού του Συλλόγου Α.μεΑ. νοητικής Υστέρησης “Άγιοι Θεόδωροι”, η οποία έλαβε στα βραβεία Rural Inspirational Awards (RIA) Αwards του Ευρωπαϊκού Δικτύου Αγροτικής Ανάπτυξης, έπαινο για το έργο της στην κατηγορία καινοτόμο και κοινωνικό μέλλον για την προσπάθεια επί της ενσωμάτωσης στον εργασιακό χώρο των ατόμων με νοητική αναπηρία.

Στην τελετή απονομής των βραβείων RIA 2022, που πραγματοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΑΝ.ΡΟ. Ο κ.Τσαλικίδης δήλωσε σχετικά με την τιμητική διάκριση «Το έργο της Αξίζω ΙΚΕ, απαντά ρεαλιστικά σε ένα μέλλον χωρίς κοινωνικό αποκλεισμό. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή την αναγνώριση, καθώς το συγκεκριμένο έργο  χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης Leader, το οποίο διαχειρίζεται η  «Αναπτυξιακή Ροδόπης Α.Ε». Προωθούμε την αριστεία και δίνουμε την δυνατότητα σε τοπικές επιχειρήσεις να γίνουν πρεσβευτές της Ροδόπης».

07102022 2

07102022 2

07102022 2

Related posts

(195) νέα οχήματα εντάχθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

admin

Το ΠΓΝΑ στο πιλοτικό Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Ελέγχου Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και Μικροβιακής Αντοχής

editor

Παιδικές χαρές σε Πλάτη και Πεντάλοφο κατασκευάζει ο Δήμος Ορεστιάδας

editor
23/02/2024 6:35