4 Οκτωβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Οικονομία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Εγκαίνια Συνεργατικού Χώρου Light Hub

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Συνεργατικού Χώρου (Co Working Space) στις εγκαταστάσεις της Δομής Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Light Hub του Επιμελητηρίου Έβρου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι από βαλκανικές χώρες και διάφορες περιοχές της Ελλάδας που παρακολουθούν το εκπαιδευτικό σεμινάριο Cross-border Journalism, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα εργαστήρια του Light Hub (Design Lab και Neuromarketing Lab) και να ακούσουν σύντομες τοποθετήσεις από μέντορες που πλαισιώνουν τους ωφελούμενους της Δομής.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης ανέφερε μεταξύ άλλων «…Όλα αυτά τα χρόνια, το Επιμελητήριο Έβρου έχει δείξει και αποδείξει τη στήριξή του στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα, διεκδικώντας και στηρίζοντας τα αιτήματα των επιχειρηματιών για καλύτερες συνθήκες… Παράλληλα οφείλουμε να ενσωματώσουμε στην πολιτική μας και τα νέα δεδομένα που επιτάσσει η παγκόσμια αγορά. Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, χρειαζόμαστε δομές όπως το Light Hub, που με την κατάλληλη υποστήριξη αναπτύσσονται δυναμικά και φέρνουν την τοπική επιχειρηματικότητα σε αμεσότερη επαφή με τη γνώση και την καινοτομία…».

Σημειώνεται ότι η εν λόγω πρωτοβουλία του Επιμελητήριου Έβρου στοχεύει στη στήριξη νέων ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν καθώς και υφιστάμενων επιχειρηματιών που θέλουν να ενσωματώσουν στη δραστηριότητά τους τα νέα δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς. Ήδη στο Light Hub οι πρώτοι ωφελούμενοι της Δομής βρίσκονται στη δεύτερη φάση της εκπαίδευσής τους, ενώ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου γίνονται δεκτές αιτήσεις προς αξιολόγηση για τον δεύτερο κύκλο ωφελουμένων.

Related posts

Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. & το ΥΠΕΞ για τα τουρκικά δημοσιεύματα περί νεκρού Τούρκου στον Έβρο

editor

Ολοκληρώθηκε η δωρεά 83 οχημάτων κοινής ωφέλειας από τον ΤΑΡ

admin

Τούρκοι ρίχνουν δακρυγόνα στους Έλληνες αστυνομικούς στον Έβρο – Βίντεο ντοκουμέντο

admin
04/10/2023 13:05